De Winterdijk

De Capelse Hof is een nieuwe wijk van 42 vrijstaande woningen in een prachtige, natuurlijke omgeving. Het plan is gelegen aan de Winterdijk en uitzonderlijk goed bereikbaar via de A59. De Winterdijk verbindt Waalwijk onder andere met Waspik. Deze ‘oude’ verbinding tussen de aangrenzende dorpen en zorgt voor een snelle verbinding tussen de omliggende dorpen en steden zonder de snelweg te moeten gebruiken. De Winterdijk is direct bereikbaar via een eigen inrit welke speciaal voor deze wijk wordt aangelegd.

Omgeving

Water is een belangrijk element bij de Capelse Hof. Aan de achterzijde van alle percelen is water gesitueerd waar u een natuurlijke afscheiding heeft en zelfs een klein bootje aan kunt leggen. Het water is aangesloten op de grote recreatieplas waar u naartoe kunt varen. Deze recreatieplas en het natuurgebied maken onderdeel uit van uw woonomgeving. De Efteling en Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen zijn binnen 15 minuten bereikbaar.

Steden en dorpen in de omgeving

Aan de oostzijde is Waalwijk gelegen. Binnen 10 minuten staat u in hartje Waalwijk waar u alle soorten winkels, restaurants en sportclubs kunt vinden. Ten westen van Sprang-Capelle ligt Waspik. Hier kunt u nog proeven van het echte dorpse karakter met braderieën, evenementen, bezigheden in het buurthuis en de sociale functies van kerk en café. Die omgeving heeft u van alles te bieden, steden, dorpen en natuur binnen handbereik.